Leave a comment

Curs pentru admiterea în magistratură

Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor şi procurorilor  prevede în Titlul II Capitolul I că admiterea în magistratură a judecatorilor şi procurorilor se face prin concurs, pe baza competenţei profesionale, a aptitudinilor şi a bunei reputaţii, respectiv admiterea în magistratură şi formarea profesională iniţială în vederea ocupării funcţiei de judecător şi procuror se realizează prin Institutul Naţional al Magistraturii. Una din condiţiile obligatorii pentru înscrierea la concurs este aceea de a fi licenţiat în drept.

Se cunoaşte  bine că subiectele de la concurs au un grad de dificultate foarte ridicat. În cele mai multe cazuri proba testelor grilă este decisivă.

În acest scop Euro Best Team pune la dispoziţia celor care îşi doresc sa participe la concurs un “Curs de pregătire de lungă durată pentru admiterea în Institutul Naţional al Magistraturii – sesiunea 2012”

Pe site-ul Euro Best Team se arată:

Pretul cursului: Taxa de participare pentru acest curs este de 8860 lei + TVA. Cursul se poate achita in doua rate. Prima rata se achita in termen de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme. Dupa acest termen, rezervarea locului va fi anulata. A doua rata se achita pana la data de 30 noiembrie 2011.

Însă această sumă colosală garantează orele de pregătire, nu şi rezultatul.

 

Leave a comment